Ontwikkeling

Als u op het punt staat te investeren in windturbines of uw windpark gaat opschalen, staat u voor tal van keuzes. Keuzes die tot in lengte van jaren bepalend zullen zijn voor uw exploitatie. Bij het ontwerp helpen wij u met het scherpstellen van uw eisen en wensen en het selecteren van de juiste fabrikant en type turbine. Namens u gaan wij in gesprek met financierders om een financial close te bereiken.

Ervaren als wij zijn op het gebied van Asset Management, geven wij u advies over de levering- en service contracten en onderhandelen deze namens u uit met de fabrikant. 

"De samenwerking met Topwind is als positief ervaren. Mede door de praktische kennis en ervaring heeft Topwind ons ingedekt voor onvoorziene kosten tijdens de bouw en praktische zaken laten opnemen om de prestaties van de fabrikant, gedurende de twintigjarige service-overeenkomst, op een hoog niveau te houden. Gedurende het proces was Topwind continu bereikbaar voor advies en zette zich volledig in om onze deadlines te halen."

A. Weever, Directeur Windkr-acht B.V.